Noclegi Przemyśl

+48 16 675 14 33
biuro@apartamentyprzemysl.pl
prev next close

Apartament nr 301

Noclegi i apartamenty Przemyśl: 1Noclegi i apartamenty Przemyśl: 2Noclegi i apartamenty Przemyśl: 3Noclegi i apartamenty Przemyśl: 4Noclegi i apartamenty Przemyśl: 5Noclegi i apartamenty Przemyśl: 6Noclegi i apartamenty Przemyśl: 7Noclegi i apartamenty Przemyśl: 8

OPIS

Apartament nr 1, to dwuosobowy, komfortowy lokal mieszkalny wyposażony w jedno łóżko małżeńskie oraz miejsce do wypoczynku. Mieszkanie posiada także aneks kuchenny i miejscem do jedzenia. W kuchni dostępne są podstawowe sprzęty, natomiast większy ich wybór możliwy jest do bezpłatnego zamówienia podczas rezerwacji. Na wyposażeniu jest także duża szafa mieszcząca okrycia wierzchnie i pozostałą garderobę. Pamiętaj- Noclegi Przemyśl tylko u nas!

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

CENA

  • Okresy normalnych cen

    Ilośc osóbCena za apartament
    1130 zł
    2130 zł

    Ceny obejmują wszystkie okresy nie wymienione w cennikach "Last Minute" i "Okresy wyższych cen".
  • Zaliczka: 30%
  • DOSTĘPNOŚĆ REZERWUJĘ

SPRAWDŹ TERMIN

Opinie

Dodaj opinie

Opinie
  • Autor opini: lubaczów / 7 Września 2016

    polecam z całego serca to miejsce, przemiła obsługa, czysto ,jedzenie w restauracji przepyszne, pełny komfort.

  • Autor opini: Agnieszka i Sławek / 8 Lipca 2016

    Śliczne i funkcjonalne mieszkanka .miła obsługa i klimatyczna atmosfera. Apartamenty i restauracja godne polecenia .Wrócimy tam z przyjemnością już z dziećmi .POLECAMY. bez dzieci też

  • Autor opini: Agata i Andrzej / 2 Maja 2016

    Możemy tylko polecic wszystkim którzy planuja wypoczynek w Przemyślu. Apartamnt bardzo wygodny i przestronny, bardzo mila obsługa. Polecamy też restauracje znajdujaca się na dole i w której mieści sie recepcja. Knajpka jest klimatyczna i z przepysznym jedzeniem. Ogólnie mówiac sspędzilismy bardzo miło tydzień.

  • Autor opini: Kasia i Michele / 3 Stycznia 2015

    Pokój czysty i doskonale urządzony. Pełne wyposażenie, może poza brakiem kuchenki mikrofalowej nic mu nie brakowało. Oddzielne wejście z drzwiami na zamek magnetyczny - super sprawa. Można wychodzić, wchodzić nawet kiedy restauracja na dole jest zamknięta (tam znajduje się recepcja Apartamentów). Wszystko na duży plus. Polecimy to miejsce niejednej osobie.

  • Autor opini: Andrzej / 3 Stycznia 2015

    Zdecydowanie polecam, warunki zastane na miejscu w pełni oddają te z opisu oraz zdjęć. Czysto, przyjemnie, urządzone ze smakiem, lokalizacja idealna dla turysty. Duży plus za wyposażenie pokoju, do tego przyjemny lokal w piwnicy. całość - GODNA POLECENIA !!!

  • Autor opini: Joanna / 24 Stycznia 2014

    Spędziliśmy z Mężem dwie noce w apartamencie nr 1. Bardzo nam się podobało. Było przytulnie i czysto. Poczuliśmy się jak w domu. Lokalizacja we wspaniałym punkcie. Jedyny mankament - nie można oglądać telewizji z łóżka!!! Poza tym polecamy i z pewnością tam wrócimy.

  • Autor opini: Ela i Maciek / 10 Października 2013

    Nocowaliśmy z Żoną w apartamencie nr 1, łóżko małżeńskie, pokój jak kawalerka ale bardzo przestronny z aneksem kuchennym bogato wyposażony, nie ma potrzeby martwić się o patelnie czy sztućce, łazienka przytulna i czysta jak cały pokój. wystrój i aranżacja zrobione z niezwykłym gustem. poza tym oddzielne wejście z drzwiami na zamki magnetyczne (super sprawa), możesz wyjść i wracać późno w nocy jak nie ma już nikogo z obsługi w restauracji. Jedzenie i sama restauracja genialne, porcje duże i przepyszne (polecam polędwiczki i zupę czosnkową :) ). ponadto w razie chęci wyskoczenia po coś do jedzenia sklep przy drugiej kamienicy i blisko do rynku około 400 m. Wspaniale spędzony czas i miła obsługa... już namawialiśmy znajomych gdy tylko będą w przemyślu niech jadą tutaj na nocleg i pyszne jedzenie... dziękujemy i pozdrawiamy obsługę Apartamenty Przemyśl....

  • Autor opini: Magda / 10 Października 2013

    Polecam Wszystkim! Sama wrócę napewno. Wygoda i niezależność, przytulnie urządzone wnętrza. Znakomita lokalizacja w centralnej części śródmieścia Przemyśla. No a za oknem widok na dachy Staromiejskiej części miasta. Wszystkiego dobrego!

  • Autor opini: Małgorzata i Alek. / 23 Lipca 2013

    REWELACJA ! Pełen komfort, super obsługa i cudowna restauracja. Trzeba pojechać aby zobaczyć i przekonać się, że za rozsądne pieniądze można wygodnie mieszkać i smacznie jadać! Specjalne uznanie dla Pani pracującej "za barem" !

  • Autor opini: Małgosia:-) / 19 Czerwca 2013

    Bardzo jestem zadowolona z noclegu w Apartamentach Przemyśl.Było czysto,nowocześnie i bardzo komfortowo co sobie ogromnie cenię.Serdecznie polecam i gwarantuję,że nie będziecie żałowali wyboru:-) bo ja sama jeszcze nie raz skorzystam z noclegu w tym miejscu:-)

  • Autor opini: Adam / 19 Czerwca 2013

    Korzystałem z Apartamentu Nr1 przez dwie doby i stwierdzam ,że ma bardzo dobre położenie oraz wysoki standard.W Polsce za takie pieniądze można dostać "podły hotel".Tutaj dodatkowo nie krępujące wejście ,super czysto i gustownie.Gorąco polecam.

  • Autor opini: Janusz / 19 Czerwca 2013

    Korzystałem z apartamentu nr 1 tylko dzień i noc. Żałuję, że tak krótko. Warunki i to co oferuje apartament w relacji do ceny - bardzo korzystne. Napewno tu wrócę i polecam wszystkim, nie będziecie żałować decyzji. Wszędzie blisko i warunki mieszkalne komfortowe. Nowoczesny design. Miła obsługa. W budynku restauracja z uroznaiconym menu w przystępnych cenach. Gorąco polecam.

  • Autor opini: Tomasz / 5 Maja 2013

    POLECAM. Warunki bardzo dobre. Lokalizacja super. Przy dłuższym pobycie rewelacja.

  • Autor opini: Maja / 24 Lutego 2013

    Gorąco polecam. Wysoki standard, dbałość o szczegóły. Wygodny i przytulny apartament. Świetna lokalizacja. Dużym plusem jest klimatyczna restauracja w piwnicach. Apartament + restauracja to super zestawienie przy planowaniu zakrapianej imprezy.

  • Autor opini: SD / 24 Lutego 2013

    Oczywiście polecam:) 10/10 . Konkurencyjne ceny i nowoczesny design , którego nie ma w wielu miejscach w Przemyślu. Miła obsługa. Jednym słowem super! Oczywiście przy następnej okazji również skorzystam z Apartamentów :) Pozdrawiam serdecznie.

  • Autor opini: Marek / 24 Lutego 2013

    10\10 Polecam każdemu kto poszukuje komfortu w dobrej cenie:)

  • Autor opini: LUTEK / 7 Stycznia 2013

    NAPRAWDE POLECAM WSZYSTKIM W SKALI OD 1 DO 10 DAJE 10

  • Autor opini: Kasia / 10 Lipca 2012

    Śliczny, czyściutki, położony niedaleko od centrum apartamencik z klimatyzacją ,co ważne gdy j

  • Autor opini: Myroslav Iwanek / 21 Maja 2012

    Highly recommended accommodation in Przemysl. I spent four nights in the apartment #1 at the end of



LOSOWO WYBRANE APRTAMENTY DOSTĘPNE W NASZEJ OFERCIE

apart1

Apartament nr 101

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja
apart2

Apartament nr 103

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

Media społecznościowe