Noclegi Przemyśl

+48 16 675 14 33
biuro@apartamentyprzemysl.pl
prev next close

Apartament nr 302

Noclegi i apartamenty Przemyśl: 1Noclegi i apartamenty Przemyśl: 2Noclegi i apartamenty Przemyśl: 3Noclegi i apartamenty Przemyśl: 4Noclegi i apartamenty Przemyśl: 5Noclegi i apartamenty Przemyśl: 6Noclegi i apartamenty Przemyśl: 7

OPIS

Wygodny, w pełni wyposażony apartament w centrum Przemyśla zaaranżowany w formie studia. Do Państwa dyspozycji należeć będzie klimatyzowane ekskluzywne mieszkanie w którym znajduje się sypialnia z łóżkiem małżeńskim, miejsce do wypoczynku z funkcją spania, kuchnia i przestronna łazienka. Pamiętaj- Noclegi Przemyśl tylko u nas!

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

CENA

  • Last Minute!!

    Ilośc osóbCena za apartament
    1160 zł
    2160 zł
    3200 zł
    4240 zł

    3 Października 2019 - 10 Listopada 2019
  • Okresy normalnych cen

    Ilośc osóbCena za apartament
    1180 zł
    2180 zł
    3220 zł
    4260 zł

    Ceny obejmują wszystkie okresy nie wymienione w cennikach "Last Minute" i "Okresy wyższych cen".
  • Zaliczka: 30%
  • DOSTĘPNOŚĆ REZERWUJĘ

SPRAWDŹ TERMIN

Opinie

Dodaj opinie

Opinie
  • Autor opini: Ewela / 5 Stycznia 2015

    Byłam w apartamencie nr 302. Polecam: czysto, przytulnie, dobre wyposażenie, miła obsługa, świetna lokalizacja

  • Autor opini: IWONA /08 Liatopad / 11 Listopada 2014

    Zdecydowanie polecam! Bardzo dobre wyposażenie, czysto, miła obsługa, standard europejski !! Wspaniały pobyt w takich warunkach. Pokłony dla osoby, która decydowała o wyposażeniu. Gorąco polecam także restaurację. Świetne jedzenie przy b.rozsądnej cenie + b.miła obsługa i wystrój. No i ukłon właściciela w stronę gości jeśli chodzi o bilet parkingowy.

  • Autor opini: marcin / 29 Października 2014

    miałem przyjemność skorzystać z pokoju apartamentu nr 2 jestem bardzo zadowolony,czysto,wyposażona kuchnia,szkoda ze nie mam takiej kawalerki na własność ;-D polecam na pewno nie raz jeszcze skorzystam

  • Autor opini: Maciek78 / 27 Śierpnia 2014

    Świetna alternatywa dla hotelu - jeśli potrafisz sobie zrobić śniadanie lub jadasz "na mieście" to wal tam jak w dym. Standard pokoi hotelu ****...i to lustro nad łóżkiem :) Polecam.

  • Autor opini: Aleksandra / 24 Stycznia 2014

    Rewelacja - dobra lokalizacja, czysto, schludnie, idealne wyposażenie mieszkania. Cena mocno konkurencyjna. Polecam!

  • Autor opini: Magda Ś. / 11 Października 2013

    Pokoje bardzo miłe i w dobrej cenie, restauracja ma rewelacyjne jedzenie i obsługę. Moi goście weselni nie mogli się nachwalić. Przy następnej wizycie zapowiedzieli, że też skorzystają z noclegu:)

  • Autor opini: Wojtek / 10 Października 2013

    Zdecydowanie polecam to miejsce zawsze czysto ,miło oraz wygoda w postaci biletu parkingowego ,bardzo miła obsługa . Godna polecenia jest również restauracja "Melduję Posłusznie " ,smacznie i gustownie urządzone .

  • Autor opini: Krystyna / 19 Śierpnia 2013

    Polecam to miejsce. Czysto i wszystko co niezbędne jest w wyposazeniu. Z ostaniego piętra widok na Starówkę. Często korzystamy w różnych miastach z tego typu noclegu i porównanie w Przemyśłu wypada na PLUS. Karty parkingowe to strzał w 10 - nie spotkany wcześniej w innym mieście. Polecamy także 'Melduję posłusznie'

  • Autor opini: Beata / 19 Śierpnia 2013

    Apartamenty na dobrym,europejskim poziomie. Odpowiednio wyposażone,czyste,gustownie urządzone. Swietna lokalizacja. Miła,dyskretna obsługa. Polecamy wszystkim, którzy cenią luksus i spokój. <a href=http://zaza-juegos-gratis .softonic.com/ >juegos gratis</a>

  • Autor opini: Ewa / 2 Lipca 2013

    Rewelacyjna lokalizacja, pięknie, czysto, schludnie, gustownie, niczego nie brakowało, wspaniała restauracja, smacznie i pięknie podane. Skorzystamy ponownie. POLECAMY !!!

  • Autor opini: Maria / 20 Czerwca 2013

    Witam serdecznie, co prawda nie ja osobiście miałam przyjemność korzystania z apartamentów, ale rezerwowałam je dla moich zagranicznych gości. Powiem szczerze, że wszyscy bez wyjątku (a była ich spora grupa) byli nimi zachwyceni. Uważam, że super lokalizacja, mila obsługa, parkingowe karty!! i możliwość posiłków w fajnej, klimatycznie restauracji, to po prostu strzał w "dziesiątkę". Chętnie polecam to miejsce każdemu, kto chce przyjechać do Przemyśla i pomieszkać, jak u siebie. Pozdrawiam

  • Autor opini: MF&JE / 19 Czerwca 2013

    Witam, miałem przyjemność spędzić część czasu weekendowego w apartamencie i powiem tak, że zrobił na Nas (bo było Nas dwoje) bardzo pozytywne wrażenie. Wyposażenie na wysokim poziomie, miła obsługa i całość lokalowa elegancko wysposażona. Miejsce godne polecenia dla tych którzy cenią standard, obsługę i nie wysoką opłatę a przede wszystkim poczucie bycia tak jakby się było u Siebie w domu. Pozdrawiam.

  • Autor opini: Paulina / 26 Lutego 2013

    apartamenty są po prostu bezkonkurencyjne w porównaniu do tego co oferują przemyskie "hotele". Rewelacyjna klimatyczna restauracja działa tylko na plus podobnie jak lokalizacja całego obiektu :) Obsługa pierwsza klasa. Szczerze polecam



LOSOWO WYBRANE APRTAMENTY DOSTĘPNE W NASZEJ OFERCIE

apart1

Apartament nr 103

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja
apart2

Apartament nr 301

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

Media społecznościowe