Noclegi Przemyśl

+48 16 675 14 33
biuro@apartamentyprzemysl.pl
prev next close

Apartament nr 303

Noclegi i apartamenty Przemyśl: 1Noclegi i apartamenty Przemyśl: 2Noclegi i apartamenty Przemyśl: 3Noclegi i apartamenty Przemyśl: 4Noclegi i apartamenty Przemyśl: 5Noclegi i apartamenty Przemyśl: 6Noclegi i apartamenty Przemyśl: 7Noclegi i apartamenty Przemyśl: 8Noclegi i apartamenty Przemyśl: 9Noclegi i apartamenty Przemyśl: 10

OPIS

Komfortowy, w pełni wyposażony apartament w centrum Przemyśla zaaranżowany w formie studia, znajdujący się na trzecim piętrze secesyjnej kamienicy. Do Państwa dyspozycji należeć będzie klimatyzowane ekskluzywne mieszkanie w którym znajduje się część sypialna z dwoma odrębnymi jednoosobowymi łóżkami, miejsce do wypoczynku z funkcją spania, kuchnią i przestronna łazienka.

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

CENA

  • Last Minute!!

    Ilośc osóbCena za apartament
    1170 zł
    2170 zł
    3210 zł
    4250 zł

    3 Października 2019 - 10 Listopada 2019
  • Okresy normalnych cen

    Ilośc osóbCena za apartament
    1190 zł
    2190 zł
    3230 zł
    4270 zł

    Ceny obejmują wszystkie okresy nie wymienione w cennikach "Last Minute" i "Okresy wyższych cen".
  • Zaliczka: 30%
  • Rabat: dla 7+ dni: 10 zł / dobę!
  • DOSTĘPNOŚĆ REZERWUJĘ

SPRAWDŹ TERMIN

Opinie

Dodaj opinie

Opinie
  • Autor opini: MK / 30 Października 2014

    Bylismy bardzo zadowoleni z pobytu w apartamencie! Wszystko co potrzeba znajduje sie na miejcu, lokalizacja tez jest super! Nie wiem nawet co moznaby polepszyc! Polecamy!

  • Autor opini: Jan / 2 Marca 2014

    PRZEBYWALEM W HOTELU W MIESIACU WRZESNIU UB.ROKU.Jestem b.zadowolony z wybrania tego miejsca.Bardzo dobre polozenie,oraz wyposazenia apartmentu,takze bardzo mila i profesjonalna obsluga,ktora zawsze stara sie udzielic pomocy,aby osoby przebywajace byly zadowolone.

  • Autor opini: Maria / 22 Czerwca 2013

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z apartamentów - przestronny, wyposażenie doskonałe,obsługa przyjazna, lokalizacja idealna. Polecam wszystkim i na pewno jeszcze nieraz skorzystamy.

  • Autor opini: Florian / 19 Czerwca 2013

    Jestem bardzo zadowolony z warunków i z pewnością będę polecał Apartamenty znajomym:P

  • Autor opini: Sylwia / 26 Lutego 2013

    Czysto, elegancko i smacznie w restauracji.

  • Autor opini: Joanna / 4 Lutego 2013

    Wielkie pozytywne zaskoczenie! Czysto, świetna obsługa, fajna knajpka na dole. Warte każdej złot

  • Autor opini: Anna / 4 Stycznia 2013

    Korzystaliśmy z dwóch apartamentów- gorąco polecam- obsługa profesjonalna, wyposażenie bardzo dobre, czystość- pierwsza klasa :)

  • Autor opini: Bogdan / 24 Czerwca 2012

    Podczas wyjazdu do Lwowa mieliśmy okazję skorzystać z tego apartamentu. Miła obsługa i komforto



LOSOWO WYBRANE APRTAMENTY DOSTĘPNE W NASZEJ OFERCIE

apart1

Apartament nr 203

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja
apart2

Apartament nr 202

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

Media społecznościowe