Noclegi Przemyśl

+48 16 675 14 33
biuro@apartamentyprzemysl.pl
prev next close

Apartament nr 201

Noclegi i apartamenty Przemyśl: 1Noclegi i apartamenty Przemyśl: 2Noclegi i apartamenty Przemyśl: 3Noclegi i apartamenty Przemyśl: 4Noclegi i apartamenty Przemyśl: 5Noclegi i apartamenty Przemyśl: 6Noclegi i apartamenty Przemyśl: 7

OPIS

Komfortowy, w pełni wyposażony apartament w centrum Przemyśla zaaranżowany w formie studia, znajdujący się na drugim piętrze secesyjnej kamienicy. Do Państwa dyspozycji należeć będzie klimatyzowane ekskluzywne mieszkanie w którym znajduje się sypialna z łóżkiem małżeńskim, miejsce do wypoczynku z funkcją spania, kuchnią i przestronna łazienka. Pamiętaj- Noclegi Przemyśl tylko u nas!

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

CENA

  • Last Minute!!

    Ilośc osóbCena za apartament
    1160 zł
    2160 zł
    3200 zł
    4240 zł

    3 Października 2019 - 10 Listopada 2019
  • Okresy normalnych cen

    Ilośc osóbCena za apartament
    1180 zł
    2180 zł
    3220 zł
    4260 zł

    Ceny obejmują wszystkie okresy nie wymienione w cennikach "Last Minute" i "Okresy wyższych cen".
  • Zaliczka: 30%
  • DOSTĘPNOŚĆ REZERWUJĘ

SPRAWDŹ TERMIN

Opinie

Dodaj opinie

Opinie
  • Autor opini: Damian / 20 Września 2014

    Najwyższy standard z wszystkich ośrodków/hoteli w Przemyślu. Zdecydowanie polecam. Minusem jest tylko to, że godziny check-in kończą się o 22, później trzeba dopłacić. W innych hotelach tak nie jest. The highest standard in Przemyśl. Place worth to be if staying in Przemyśl.

  • Autor opini: E.M. / 28 Śierpnia 2014

    Apartament o wysokim standardzie, znakomicie wyposażony. Na balkonie można zjeść posiłek w promieniach słońca (wygodne mebelki - stolik i krzesła), a w łóżku obejrzeć film. :) Świetna lokalizacja - można zwiedzić nie tylko magiczny Przemyśl, ale wędrować po okolicznych malowniczych górach.

  • Autor opini: andrzej / 27 Śierpnia 2014

    Świetna lokalizacja,bardzo dobry standard,miła obsługa. Bardzo polecam.

  • Autor opini: Iuliia / 26 Śierpnia 2014

    Nice and cozy apartments, we could recommend to stay here when you are in Przemysl.

  • Autor opini: xxx / 7 Marca 2014

    Pokoik rewelacyjny, wszystko czyściutkie i zadbane. Polecam gorąco.

  • Autor opini: Kasia / 7 Marca 2014

    Jak zawsze wszystko super, pokoik czysciutki, super lokalizacja a i Restauracja Melduję Posłusznie na prawdę warta polecenia. Do zobaczenia przy kolejnej wizycie !

  • Autor opini: Beata / 23 Stycznia 2014

    Bardzo przytulny apartament,miły pobyt w tak spokojnym miejscu i piękne wspomnienia.Obsługa w restauracji bardzo miła,pozostały personel również,pozdrowienia dla pani Halinki.

  • Autor opini: Halina / 11 Września 2013

    Miasto bardzo urokliwe, a apartament znajduje się w jego centrum. Miła, życzliwa obsługa. Aneks kuchenny dużym plusem, klimatyzacja. Jak tylko będę w Przemyślu, to ponownie zatrzymam się w tym samym miejscu.

  • Autor opini: Halszka / 19 Śierpnia 2013

    Piękny Przemyśl zyskuje dzięki takim miejscom. Niewielkie pieniądze za wysoką jakość. Polecamy . <a href=http://zaza-juegos-gratis .softonic.com/ >juegos</a>

  • Autor opini: M / 25 Czerwca 2013

    Jestem zadowolona z pobytu, ładnie urządzony, przytulny apartament, troszkę pająków w kącikach -w mniej dostępnych miejscach ale ogólnie w porządku. Obsługa uprzejma. Skorzystam jeszcze w przyszłości.

  • Autor opini: TC / 19 Czerwca 2013

    Świetny apartament, bardzo blisko centrum, wysoki standard, zdecydowanie polecam.

  • Autor opini: P. / 18 Marca 2013

    piękny pokój wszędzie bardzo czysto, posiłki super można określić jednym słowem rewelacja!!!!!

  • Autor opini: B / 3 Stycznia 2013

    Naprawdę wysoki komfort za niewielkie pieniądze w stosunku do konkurencji:) Gorąco polecam:)



LOSOWO WYBRANE APRTAMENTY DOSTĘPNE W NASZEJ OFERCIE

apart1

Apartament nr 203

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja
apart2

Apartament nr 101

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

Media społecznościowe