Noclegi Przemyśl

+48 16 675 14 33
biuro@apartamentyprzemysl.pl
prev next close

Apartament nr 203

Noclegi i apartamenty Przemyśl: 1Noclegi i apartamenty Przemyśl: 2Noclegi i apartamenty Przemyśl: 3Noclegi i apartamenty Przemyśl: 4Noclegi i apartamenty Przemyśl: 5Noclegi i apartamenty Przemyśl: 6Noclegi i apartamenty Przemyśl: 7Noclegi i apartamenty Przemyśl: 8

OPIS

Przestronny, wygodny apartament z otwartą przestrzenią zaaranżowaną pod część wypoczynkową, jadalnię, sypialnię z dwoma jednoosobowymi łóżkami, aneksem kuchennym i łazienka, czeka w secesyjnej kamienicy w centrum Przemyśla na drugim piętrze. W klimatyzowanym, w pełni wyposażonym, przestrzennym mieszkaniu istnieje również możliwość rozłożenia narożnika pod funkcję spania. Apartament idealny na urlop z rodziną, przyjaciółmi jak i na podróże służbowe. Pamiętaj- Noclegi Przemyśl tylko u nas!

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

CENA

  • Last Minute!!

    Ilośc osóbCena za apartament
    1170 zł
    2170 zł
    3210 zł
    4250 zł

    3 Października 2019 - 10 Listopada 2019
  • Okresy normalnych cen

    Ilośc osóbCena za apartament
    1190 zł
    2190 zł
    3230 zł
    4270 zł

    Ceny obejmują wszystkie okresy nie wymienione w cennikach "Last Minute" i "Okresy wyższych cen".
  • Zaliczka: 30%
  • DOSTĘPNOŚĆ REZERWUJĘ

SPRAWDŹ TERMIN

Opinie

Dodaj opinie

Opinie
  • Autor opini: alicja / 5 Śierpnia 2015

    Polecam w 100%,idealne polozenie , warunki bardzo dobre, nowoczesnie.

  • Autor opini: Grzegorz / 29 Października 2014

    Bardzo komfortowy i wygodny apartament, swietnie wyposazony, lokalizacja idealna, wart swojej ceny. Pewne niedogodnosci: brak windy -wnoszenie walizek na 2 pietro, zbyt miekkie materace na lozku, brak mozliwosci placenia karta kredytowa. Niemniej absolutnie polecam!:)

  • Autor opini: Danuta / 27 Śierpnia 2014

    Dla mnie i mojej rodziny przebywanie w apartamencie to była czysta przyjemność! Luksusowy, czysty, przytulny , przestronnyi wygodny. Polecam każdemu, kto przyjedzie do Przemyśla. Dziękuję i pozdrawiam.

  • Autor opini: Elżbieta / 26 Śierpnia 2014

    Apartamenty luksusowe, czyste, ładne, klima pracuje cichutko. Wszędzie blisko. Polecam i na pewno skorzystam następnym razem. Jedzenie w restauracji pychotka.

  • Autor opini: ajank / 17 Czerwca 2014

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w apartamentach. Świętna lokalizacja, bardzo dobry standard- pościel i ręczniki w standarcie hotelowym. Wszystkim bardzo polecam i podczas kolejnej wizyty w Przemyślu na pewno skorzystam.

  • Autor opini: A / 15 Października 2013

    czysto, miło i przyjemnie. Szczerze polecam!

  • Autor opini: Ігор / 23 Śierpnia 2013

    Wszystko super. Pokoje czyste i ładne. Blisko dworca PKP. Świetny przystanek w podróży na Ukrainę lub na Słowację (lub w drugą stronę) / Все супер. Кімнати чисті та гарні. Близько двірця. Добре місце на зупинку в дрозі в Україну чи на Словаччину (або в другу сторону)

  • Autor opini: Ewelina / 20 Śierpnia 2013

    Bez zastrzeżeń. Wszystko w porządku.

  • Autor opini: Paweł / 19 Śierpnia 2013

    Klima chodzi bezgłośnie. Wszędzie czysto i nawet ręczniki były :)

  • Autor opini: Provestigo / 27 Czerwca 2013

    Świetne miejsce, standard bardzo wysoki, czysto i ładnie. W pokoju pełne wyposażenie. Można nawet schować rower :)

  • Autor opini: Wojtek / 31 Stycznia 2013

    Bardzo dobra lokalizacja. Apartament zgodny z opisem. Bardzo miła obsługa. Apartament bardzo fajni

  • Autor opini: Khrystyna / 20 Listopada 2012

    Definitely the best place to stay in Przemysl! It is very cosy and homy. Personnel is extremely friendly and helpful.

  • Autor opini: Myroslav / 12 Lipca 2012

    It's hard to find a better place in Przemysl for just $50 for two. Stayed 1 night on the way to Lvi



LOSOWO WYBRANE APRTAMENTY DOSTĘPNE W NASZEJ OFERCIE

apart1

Apartament nr 103

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja
apart2

Apartament nr 101

» Szczegóły » Dostępność

  • Żelazko
  • Suszarka
  • Przechowalnia bagażu
  • Tv
  • Klimatyzacja
  • Wi-Fi
  • Prysznic
  • PUB
  • Restauracja

Media społecznościowe